STROKOVNI CENTER ZA OSEBNE PODATKE

Na jami 16

1000 Ljubljana

Slovenia

+386 65 55 00 88
info@scop.si

Upravljavec osebnih podatkov je STROKOVNI CENTER ZA VARSTVO OSEBNIH PODATKOV (SCOP). SCOP podatkov ne posreduje tretjim osebam, razen v zakonsko določenih primerih.
Šteje se, da z oddajo povpraševanja preko spletne strani www.scop.si soglašate s tem, da odgovorimo na vaš elektronski naslov in da nanj pošiljamo informacije o naših storitvah in dejavnostih. Iz seznama prejemnikov elektronskih sporočil se lahko vselej odjavite preko petra.smolnikar@scop.si. Poleg pravice do odjave imate tudi pravico preko elektronske pošte petra.smolnikar@scop.si zahtevati vpogled v vaše zbrane osebne podatke, zahtevati njihov prepis, kopiranje, dopolnitve, popravke in izbris. Podatki se hranijo najdlje do konca leta, ki sledi zadnjemu povpraševanju ali sodelovanju.

Vsi podatki, ki so zbrani preko te spletne strani ali so kako drugače sporočeni SCOP, se zbirajo z namenom opravljanja osnovne dejavnosti SCOP, tj. izobraževanje na področju varstva osebnih podatkov. Zbirajo se kontaktni podatki, ki jih posredujete na prostovoljen način (ime, priimek, naziv, elektronska pošta, telefonska številka, prebivališče oz. poslovni naslov, ime podjetja oz. organizacije ter podatki o vsebini vašega povpraševanja).